PARA SPORTCHILAR NATIJALARINI YUQORI DARAJAGA KO’TARISHDA ZAMONAVIY TEXNOLOGIYALAR VA XORIJIY TAJRIBALARNI O’RGANISH SAMARADORLIGI. - Xasanov. J.X (Research Focus International Scientific Journal, 2023)
Ushbu maqolada yurtimizda paralimpiya sportini rivojlantirishda xorijiy tajribalar ham sport jihozlari maslalari ko’rib chiqilgan. Jazoir paralimpiya sportchilari natijalari taxlili hamda zamonaviy texnologiyalarning sportchilar natijalariga ta’siri taqdqiqotlar tahlili kelitirilgan.