BOSHLANG‘ICH SINF O‘QUVCHILARIGA DARS VA DARSDAN TASHQARI MASHG‘ULOTLARDA EKOLOGIK MADANIYATNI TAKOMILLASHTIRISH - Soatov Oybek Erkin o‘g‘li (Research Focus International Scientific Journal, 2025)
Ushbu maqolada boshlang’ich sinf o’quvchilariga madaniyat va ekologik madaniyat tushunchalarining mazmuni haqida, madaniyat turlari haqida umumiy tushunchalar, o’quvchilarning dars va darsdan tashqari mashg’ulotlarida ekologik madaniyatini shakllantirish va takomillashtirish haqida nazariy ma’lumotlar keltirilgan.