PHLOMOIDES NUDA O‘SIMLIGI ASOSIDA BIOLOGIK OZIQ- OVQAT QO‘SHILMALARI OLISH VA ISTIQBOLLARI - D. Boytemirova., M.Yo’lbarsova., D.R. Xaydarova. (Research Focus International Scientific Journal, 2025)
Hozirgi kunda inson organizmidagi kasalliklarni tabiiy , bezarar oziq-ovqat qo’shilmalari orqali davolash yo’llari ko’rsatilgan. Phlomoides nuda o’simligidan oziq –ovqat qo’shilmalari tayyorlash keltirilgan.